دانشنامه مهاجرت تحصیلی به اروپا
خیلیا (مثل خود من)، هدف خودشون رو مهاجرت تحصیلی به اروپا تعیین میکنن. مثلا یادمه وقتی دانشجوی ارشد بودم، تمام تلاشمو کردم که دانشگاه چالمرز سوئد پذیرش بگیرم، اما تو چند باری که برای وکنسیش اپلای کردم، نشد.
اون موقع نمیفهمیدم که چرا نتونستم پذیرش بگیرم، اما با گذر زمان و بالا بردن اطلاعاتم، فهمیدم برای گرفتن پذیرش از اروپا و خصوصا دانشگاهی مثل چالمرز، خیلی رزومهی خفنی باید داشته باشی، یا حداقل باید قبلش از استاد اوکی رو گرفته باشی.
این قسمت از راحت اپلای رو به دانشگاههای اروپا اختصاص دادم. همه روزه هم سعی میکنم مقالات بیشتر و جامعتری رو براتون بذارم تا قبل از شروع پروسه ادمیشن گرفتن، دانشتون رو تکمیل کنید. برای شروع، رو هر کدوم از کشورهایی که مد نظرتون هست، کلیک کنید.
آخرین مقالات درباره مهاجرت تحصیلی به اروپا
بهترین دانشگاههای اروپا برای تحصیل در رشته بیوتکنولوژی
بررسی بهترین دانشگاههای اروپا برای تحصیل در رشته بیوتکنولوژی کار آسونی نیست، اما سعی کردم که لیست نسبتا جامع و کاملی رو براتون آماده کنم.
5 نکته کلیدی برای ایمیل زدن به استاد دانشگاه
بعضی از اپلیکنتها شکایت دارن که چرا هیچ استاد ی جواب ایمیل ما رو نمیده. یکی از دلایلش ممکنه این باشه که شما اصول اولیه نگارش و زمانبندی رو رعایت نمیکنید.
پذیرش دانشگاه ورشو لهستان – University of Warsaw admission
برای گرفتن پذیرش دانشگاه ورشو اول لیست وکنسیها رو چک کنید. اگر مورد مناسبی نبود، مستقیما با اساتید وارد مکاتبه بشید. تافل 75 و آیلتس 5.5 هم جزو الزاماته.
پذیرش دانشگاه مونس بلژیک – University of Mons Admission
یکی از دانشگاه خیلی خوب اروپا و بلژیک، University of Mons هست. برای گرفتن پذیرش از دانشگاه مونس باید به لیست وکنسیهای دانشگاه سر بزنید و با استاد مکاتبه کنید.
مهاجرت به فنلاند با گرفتن ادمیشن دانشگاه لاپرانتا
برای گرفتن ادمیشن لاپرانتا دو روش وجود داره. اول اینکه وکنسیها رو چک کنید. دوم هم اینکه به اساتید ایمیل بزنید و مجابشون کنید که شما بهترین دانشجوشون هستید.
واقعا چرا نباید به مهاجرت تحصیلی فکر کرد؟!
با این قیمت دلار و شرایط کنونی مملکت، واقعا چرا نباید به مهاجرت تحصیلی فکر کرد؟ اگه بریم چی بهمون میرسه؟ اگه بمونیم چی به سرمون میاد؟ چیکار کنم؟